Ремонт и Сервиз на компютри, лаптопи и монитори на конкурентна цена за София

Ко-бол предлага ремонт на всякакви компютри, лаптопи и монитори за град София. Нашият сервиз се намира в кв. Павлово на удобно и лесно за паркиране място. Работим с предварителна заявка по телефона или мейл, за спешни случай можете да дойдете на директно на място. Раполагаме с богат опит в сервизирането на компютри, както и необходимата за ремонт и тестове техника. За повече от 10 г. сме срещали и отстранявали множество проблеми свързани с хардуер и софтуер, което гарантира качеството на услугите ни на изключително конкуренти цени. Голямо удобство е, че освен ремонта на компютри, можем да ви помогнем със закупуването на необходимите части, с продажбата на нови и втора ръка компютри, лаптопи и монитори.

Ремонт и сервиз на компютри

Всеки се е сблъсквал с досадни проблеми с компютъра. Често това може да доведе до безвъзвратно изгубване на информация, увреждане на компоненти и др. Ко-бол предлага ремонт и сервиз на всички видове компютри. Нашите услуги гарантират безпроблемна работа на вашата машина. Честа грешка е че се доверяваме наприятел или колега, които да оправи компютъра ни, но често това довежда до по-сериозни проблеми. Можете да се свържете с нас при всеки проблем, като работим с предварителна заявка, може да се обадите или да ни пишете.

Ремонт и сервиз на лаптопи

Друга наша услуга е ремонта и сервиза на лаптопи. Познаваме добре различните марки и често срещаните с тях проблеми, като прегряване, нарушаване на физическата цялост, заливане с храна или напитки, бавна работа на софтуера, проблеми с батерии и др. През сервиза ни са минали стотици лаптопи и стотици доволни клиенти. Имаме решение за всеки проблем, както и ако е нужно да се закупят части познаваме пазара и най-добрите търговци, което гарантира ниска цена. Дори да нямате проблем предлагаме диагностика на лаптопи, с цел избягване на бъдещи проблеми.

Ремонт и сервиза на монитори

Мониторите като част от стационарните компютри също се сблъскват с проблеми, които нашият сервиз е готов да отстрани. Независимо от марката и модела, нашият опит грантира висококачествен ремонт и още дълги години работа на вашият монитор на ниска цена. Голям плюс е че предлагаме за продажба монитори нови и втора употреба в случай, че проблема с вашия монитор е много сериозен и не може да бъде оправен.


Защо да изберем Ко-бол за ремонт и сервиз на компютри

На нашият пазар има множество фирми за ремонт и сервиз на компютри, лаптопи и монитори, но често фирмите имат за цел продажба на нови компютри и части, а не техният ремонт. Фирма Ко-бол ви гарантира оптимално решение за вашият проблем от към цена и качество. Гарантираме честност на клиентите си, което се доказва от дългото съществуване на бизнеса ни повече от 10 г. и множеството доволни клиенти. Ако нещо може да се ремонтира и си заслужава ние ще го оправим, което има и друг еферкт използването на компонентите по-дълго и по-малко замърсяване на природата.


ремонт на компютри на място в офиса ви

За нашите бизнес клиента осигуряване посещения на място в офиса ви, като част от абонаментна поддръжка или еднократно, както и в зависимост от проблема, освен ремонта на компютри предлагаме и поддръжка и ремонт на мрежи.

ЗА ВРЪЗКА С НАС :

02 856 31 79

0898 355 342

Skype : KO.BOL

office(at)ko-bol.com

Facebook