Кобол - сервиз и продажба на компютри, монитори, лаптопи

Предлагаме компютри, лаптопи, монитори, аксесоари, периферия, нови и втора ръка

Ко-бол е фирма предлагаща компютърни услуги на достъпни цени за София. Гарантираме на всеки клиент бърза и безпроблемна работа на сервизиранта или закупена от нас техника. Част от нашите услуги са : ремонт и сервиз на компютри, абонаментна поддръжка на компютри и мрежи, продажба на компютри, лаптопи, компоненти, нови и втора ръка, асемблиране на компютри, инсталация на софтуер и др. За повече от 10 г. на пазара нашият екип е доказал високо ниво на професионализъм. Нямам проблем или казус с който не можем да се справим. Голямо удобство за нашите клиенти е предлагането на пълна гама от компютърни IT услуги на едно място. За всякакви въпроси можете да се свържете с нас всеки работен ден от 9 до 18 часа.

Хардуерни услуги

Предлагаме множество хардуерни услуги, между които : Продажба и асемблиране на геймърски, професионални и домашни компютри, подмяна на компютърни части, диагностика, разрешаване на хардуерни проблеми, консултации и др. Фирмата ни разполага с необходимото оборудване и опит за откриването на всеки проблем. Не се измучвйте с хардуерни казуси, доверете се на професионалистите.

Софтуерни услуги

Основна част от всеки компютър е софтуерът. Фримата ни предлага : инсталация и пренсталация на операционни системи и програми, от всякакъв вид, конфигуриране на специализирани софтуери, софтуерна защита, чрез антивирусни програми и firewall, възстановяване на изгубена или изтрита информация, архивиране на информация, разрешаване на проблеми и др.

Изграждане на компютърни мрежи

Пълна гама от услуги по изграждане и поддръжка на компютърни мрежи, проектиране на мрежата, изграждане и структурно окабеляване, администрация, поддръжка еднократна или на мессечен абонамент, прфилактика, диагностика и оптимизиране на хардуер и софтуер.

Remote support

За всички наши клиенти на месечна поддръжка предлагаме отдалечена поддръжка, чрез софтуер за отдалечен достъп. Това позволява лесна и бърза реакция при проблем ии остраняването им без посещение на място, в случайте когато това е възможно. Така спестявате време и пари.

ЗА ВРЪЗКА С НАС :

02 856 31 79

0898 355 342

Skype : KO.BOL

office(at)ko-bol.com

Facebook