изработка на сайт от Ко-бол софия на конкурентна цена

Уеб сайтовете са неразделна част от съвременният бизнес. Ко-бол предлага изработка на статични и динамични WordPress сайтове и онлайн магазини. Предлагаме пълната гама от услуги от наемане на хостинг и домейн до изработка и поддръжка. Напревете първата стъпка към онлайн присъствието си и се свържете с нас.

Изработка на статични и динамични уеб сайтове

Статичен или динамичен уеб сайт ? Основни плюсове и минуси : Статичен : това са уеб сайтове, които нямат административна част, чрез която да променяте съдържанието, ако е нужна промяна трябва да се направи от специалист в HTML. Плюсове : много висока бързина, ниска цена, много малка възможност за хакване, респонсив дизайн (оразмерява се според устройството). Минуси : ако трябва а се правят промени е нужен специалист, не притежават по-сложни функционалности. Динамични WordPress сайтове : Плюсове : лесно адмнинистриране на съдържанието, дори от страна на клиента, възможност за различни видове функции, като търсене, странициране, филтри, блог, форми за онлайн връзка и др. Минуси : по-податливи на хакване, изискват повече сървърни ресурси, скоростта е по-ниска, изискват периодични ъпдейти на система и модули, поради развитието на технологиите, по-висока цена. Ако не сте сигурни в изборът си сме на линия за консултация.

Изработка на онлайн магазини и каталози

Предлагаме изработка на онлайн магазини и каталози на базата на WordPress / WooCommerce. Работим с готови теми и последващото им стилизиране. Предлагаме различни методи за доставки и куриери, както и езикови версии. По желание на клиента можем да изработим и различни специфични функционалности.

Поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини

Предлагаме различни гъвкави планове за поддръжка на уеб сайт или онлайн магазин в зависимост от желанията на клиента. Могат да бъдат месечни абонаменти или еднократно, в зависимост от случая.

Редизайн на уеб сайтове и онлайн магазини

Имате сайт или електронен магазин, който вече не ви допада визуално или е морално остарял, ние можем да го реконструираме с нов дизайн и функции по ваше желание.

ЗА ВРЪЗКА С НАС :

02 856 31 79

0898 355 342

Skype : KO.BOL

office(at)ko-bol.com

Facebook