Абонаментна поддръжка на компютри и компютърни мрежи

Компютрите играят все по-голяма роля в съвременният бизнес и живот. Ко-бол предлага поддръжка на компютри и мрежи за вашият бизнес. С повече от 10 г. в сферата на it услугите ние гарантираме високо качество, както и изключително конкуректни цени. Много фирми неглежират работата по поддръжка на компютрите и локалната мрежа, което често води до сериозни проблеми със сигурност и рентабилност. Един неработещ компютър струва скъпо в попуснати часове, а при проблем със сигурността щетите може да са непоправими. Оставете работата на професионалистите, свържете се с нас за оферта. Спестете си време, пари и нерви. Реагираме бързо при проблем и следим стабилността на машини и мрежа.

Компютърна поддръжка

Единствения вариант, ако нямате IT отдел на фирмата да сте сигурни в своите компютри е да използвате месечна поддръжка. Ние предлагаме пълна гама от услуги по компютърна поддръжка : профилактика, ъпгрейди и консултации, сигурност, проблеми със windows, софтуерни ъпгрейди, посещения на място и др. Екипът ни следи всички новости в сектора, което спомага да ме запознати с обичайните проблеми. Спестете пари и време като се доверите на фирма Ко-бол за безпроблемна работа на вашите компютри.

Поддръжка и изграждане на компютърни мрежи

Компютърните мрежи са изключително важни за безпроблемната работа в един офис. Освен обичайните проблеми, много важна в последните години е и сигурността. Често клиентите се доверяват на свои познат или сами създават локалните си мрежи, което е предпоставка за проблеми и ниско ниво на сигурност. Ко-бол предлага изграждане и поддръжка на компютърни мрежи на ниски цени за София. Ние ще се погрижим за остраняването на различни мрежови проблеми, висока скорост на връзката в локалната мрежа, защита локално и от вън, както и разрастване на мрежата при нужда.


Защо да изберем абонаментна поддръжка за нашите компютри и мрежи ?

Спестяване на време и главоболия. Когато имате на кой да разчитате работа върви по-лесно и приятно. С повече от 10 г. в бизнеса ние гарантираме високо качество на услугите и бърза реакция при проблем. Предлагаме и сервиз и ремонт на лаптопи, компютри и монитори.

ЗА ВРЪЗКА С НАС :

02 856 31 79

0898 355 342

Skype : KO.BOL

office(at)ko-bol.com

Facebook