асемблиране на компютри на ниска цена

Фирма Ко-бол предлага асемблиране / сглобяване на компютри с части закупени от нас или от клиента. Можем да предложим всякакъв тип конфигурации, подходящи за домашен, офис или геймърски компютър. Богатият ни опит повече от 10 г. на пазара, гарантира качестевно сглобяване на ниска цена. Част от нашата работа е оптимизиране на бюджета на клиента, чрез консултация за неговите нужди и предложения за конфигурация. Етапите на асемблиране са поръчка на частите, сглобяване, инсталации на софтуер и драйвери, тестове на готовия компютър. При нужда предлагаме и ремонт на компютри, лаптопи, монитори.

Разлики между асемблиран и марков компютър

Основна разлика между двата вида е в конфигурацията и цената, при вариант асемблирам, тя се сглобява според вашите изисквания и нужди, при вариант марков компютър, получавате готов компютър на известна марка с предварително направена конфигурация, обикновено на малко по-висока цена. Други разлики са, че при марков копютър обикновено получавате по-малко за парите си от страна на производителност, но по-високо качество на сглобяване, кутия и тн. Минус на асемблирания компютър е нуждата да притежавате знания за сглобяването му, тъй като неща като избора на части са изключително важни за безпроблемната работа.

Продаваме също нови и втора ръка компютри, лаптопи и монитори.


Цена за асемблиране на копютър и какво включва :

40 лв. С части на клиента

Безплатно С части закупени от нас


Консултация

При сглобяване на компютър с наши части винаги извършваме кратка консултация. Чрез нея определяме нуждите на клиента за да може да създадем оптимална конфигурация спрямо нужди и цена. Примерно компютър за работа изисква определена конфигурация за работа с определени софтуери, геймърски изисква мощна видео карта, по-голям хард диск, по-силно захранване и тн. За компютри с общо предназначение може да бъде сглобен нов, но принципно предлагаме на клиентите, рециклирани от производителя маркови компютри втора ръка, поради стабилността и ниската им цена. Можем също да предложим и асемблирани компютри втора употреба. Нашата цел е да спестим пари на клиента, а той да получи това от което се нуждае.

Избор на компоненти

След проведена консултация се заемаме с избора на компоненти, нови илли втора ръка. Дългите години опит ни помагат да вземем най-добрите решения при избора, отново базирани на нуждите на клиента и правилото най-добра цена.

Поръчка на компонентите и сглобяване

След получаването на компонентите за компютъра се заемаме със сглобяването им. Като всеки от другите процеси и той има своите специфики, изисква се добро познаване на видовете части, нужните кабели, реда на свързване и тн.

Тестове

Всеки сглобен от нас компютър минава тест за стабилност с 100 % процента натоварване, което дава гаранция за безпроблемна работа на машината.

Гаранция

При асемблиране на компютър със закупени от нас компоненти, гаранцията е за всяка част отделно, което е плюс за клиента спрямо големите фирми за хардуер, където при асемблиран компютър гаранцията е върху целия компютър и може да се извършват ремонти само в сервиза на фирмата.


Сглобяване на офис компютър

Асемблирането на офис компютър не е лесна задача, поради няколко фактора, като за какво ще се използва, търси се най-добра цена или най-високо качество, брой компютри и др.

Сглобяване на геймърски компютър

При този вид компютри основен параметър е бюджета на клиента, тъй като цената може да варира в много големи граници.

Сглобяване на домашен компютър

Под домашен компютър обикновено разбираме, подходящ за основите дейности у дома, като гледане на филми, интернет и тн. При този вид целта ни е най-добрата цена.

Защо да изберем Ко-бол за асемблиране на компютър

Ко-бол е малка фирма за продажба и ремонт на компютри, което гарантира доста добри конкурентни цени. Дългият ни опит в този бизнес помага изключително много би сглобяването на компютри : познаваме добре пазара на части, нови и втора ръка, постоянно се информираме за новостите в компютърните компоненти, често срещани проблеми, софтуерни и хардуерни, видове софтуер и драйвери, проблеми свързани с несъвместимост на части и др. Инвестицията в сглобяването и конфигурирането на компютър от професионалист са много, спрямо цената, свържете се с нас.

ЗА ВРЪЗКА С НАС :

02 856 31 79

0898 355 342

Skype : KO.BOL

office(at)ko-bol.com

Facebook