изкупуване на компютри, лаптопи части и периферия - нови и втора ръка за софия

Изкупуваме стари копютри, монитори, лаптопи, монитори и периферия, нови и втора ръка, както и в някои случай повредени. Цените се определят след консултация и тест на съответния продукт. Не изхвъляйте старата техника, тя може да ви подпомогне при закупуването на нова или при ъпгрейт, както и спомагате за опазването на природата. Няма знаение от къде сте закупили желаната за продажба от вас техника. Компютрите може да са маркови или сглобени. Доверете се на сигурен партньор като фирма Ко-бол и спестете пари. При нужда предлагаме и сервиз на компютри, лаптопи, монитори.

Изкупуване на компютри втора ръка и нови

Употребяваните компютри, въпреки годините експлоатация, могат да бъдат в доста от случайте съживени. Разбира се компютри на повече от 7-10 години, трудно биха вършили работа в съвремените времена. Ако искате да се отървете от стара машина, не бързайте да я хвърляте, обадете ни се да обсъдим въпроса и може да се окаже че за нещо, което смятате за непотребно може да получите добра цена.

Също и продаваме нови и втора ръка компютри, лаптопи и монитори.

Изкупуване на компютърни части и периферия

Изкупуваме и монитори нови и втора употреба, работещи, както и компютърни части. Специално монитори имат доста дълъг живот, което показва и голямото предлагане на пазара. Ако монитора ви вече не ви удовлетворява може да ни се обадите за да ви дадем оферта за него, или да приспаднем цената от нов монитор или по-добър втора употреба. Компютърните част втора ръка също могат да бъдат изкупени, ако не са безвъзвратно развалени.

Изкупуване на лаптопи - нови и втора ръка

При лаптопите втора ръка е малко по-специфично, защото самите части за тях са по-специфични, както иразполагат с батерии, които в някои случай не могат да бъдат сменени. Въпреки това, ако желате да продадете стария си лаптоп ни се обадете за да го разгледаме и тестваме, и ако всичко е ок да ви предложим добра оферта.


защо да се възползвате от нашите услуги?

Има 2 основни причини да ни продадете компютри, монитори или лаптопи втора ръка : 1 - да си спестите пари и 2 - да опазите природата, като удължите живота на продукта. Ние имаме богат опит за изкупуването на компютри втора ръка и ще ви предложим, ако е възможно най-добрата цена.


Как работим ?

Независимо дали става дума за изкупуване на компютър, монитор или лаптоп втора ръка, стъпките са следните : Свържете се с нас по удобен за ваш начин, запазете си ден и час за среща при нас, като носите продукта, на срещата ние ще разгледаме и тестваме състоянието му и ще можем да дадем цена. Също на срещата ще можете да се консултирате с нас за друг продукт нов или втора употреба, които да замести продадения от вас.

ЗА ВРЪЗКА С НАС :

02 856 31 79

0898 355 342

Skype : KO.BOL

office(at)ko-bol.com

Facebook